Open Cart webwinkels voor DecoDeur

DecoDeur heeft meerdere webwinkels op basis van Open Cart, met Journal templates voor aanvullende stijl en tekst functies. Voor DecoDeur zorg ik voor het onderhoud en doorontwikkeling van deze webwinkels met deuren, deurbeslag en vloeren.

Migratie OpenCart + Journal v.2 naar v.3

Momenteel werk ik aan de migratie van OpenCart en Journal, naar de laatste stabiele versies. Alle inhoud en ontwikkelde maatwerk wordt meegenomen in de migratie. Daarna kan DecoDeur verder werken met de nieuwste mogelijkheden en functies die OpenCart te bieden heeft.

Offertes en directe bestellingen

Sommige producten, zoals deurbeslag en onderhoudsproducten, kunnen direct afgerekend worden. Andere producten, zoals op maat gemaakte deuren, worden op basis van offerte aanvragen aangeleverd bij DecoDeur. Hierdoor sluiten leveringen altijd aan bij de wensen van de klant, en de mogelijkheden van het product.

SEO en SEA marketing

Voor SEO en SEA marketing, wordt een gespecialiseerd bureau ingeschakeld. Als er technische aanpassingen noodzakelijk zijn, om deze campagnes te versterken, dan ondersteun ik hierbij. Door mijn ervaring met e-commerce, kan ik snel naar een oplossing toe werken of ondersteunen bij de bestaande mogelijkheden die Open Cart aanbied.