Klus platform voor Leadfactor

Voor LeadFactor heb ik een klus platform ontwikkeld. Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar het aanspreekpunt voor alle technische vragen. Hierdoor kan ik continue door ontwikkelen en inspelen op veranderingen in de markt. Het volledig op maat ontwikkelde platform is multi channel voor consumenten in te richten. Met branche specifieke websites, landingspagina’s, formulier opbouw op maat, afbeeldingen en tekst beheer.

Zoekmachine geoptimaliseerd

Geoptimaliseerd voor snelheid en SEO prestaties. Door een efficiënt cache beleid en het zo klein mogelijk houden van de te versturen data, is een supersnelle gebruikservaring gegarandeerd. Met op maat beheerde landingspagina’s kan Leadfactor campagnes voorzien van de juiste inhoud.

Hoge mail aflevering

Het platform verstuurt maandelijks meer dan 20.000 e-mails. Ik ben de uitdaging aangegaan om de aflevering van mails optimaal te maken. Momenteel wordt daarbij een afleveringspercentage van boven de 98% bereikt.

Oude techniek naar de huidige standaard

De basis van het platform is ruim 10 jaar oud. De oude PHP applicatie waarmee gestart is, is technisch in de loop van de tijd sterk veranderd. Door elementen van moderne frameworks in een nieuw gestandaardiseerd jasje te steken is de code naar moderne standaarden toe gebracht.

Volledige controle

Vanuit het beheerpaneel van het advertentieplatform is het mogelijk om alle binnenkomende leads te beheren. Prestaties in de gaten te houden en financiële overzichten te creëren.

Maar ook voor bedrijven is er een aparte inlog mogelijkheid met binnenkomende leads en advertentie instellingen. Hiermee kunnen limieten en regio’s eenvoudig ingesteld worden.

Procesautomatisering

Het platform is gericht op een zo groot mogelijke autonome werking. Advertentie selectie, facturatie en een volledige Twinfield boekhoudkoppeling zorgen ervoor dat medewerkers zich volledig kunnen richten op verkoop.

REST-API en widgets

Voor partners, die met hun websites leads genereren, zijn er verschillende koppelmogelijkheden ontwikkeld. Zoals een REST-API voor volledig op maat ontwikkelde koppelingen en widgets voor eenvoudige doorplaatsing.