Projecten als freelance webdeveloper

Unieke, op maat ontwikkelde, oplossingen in de cloud. Van website, tot complete applicaties. Altijd bereikbaar, via telefoon, tablet of desktop. Hier vind u eerdere projecten.

Superbrains back-end developer

De mobiele apps van SuperBrains praten op de achtergrond met een in CodeIgniter ontwikkelde API. Deze back-end moet voldoen aan NEN 7510 certificering, voor de beveiliging van medisch gevoelige informatie. Als back-end developer heb ik meegewerkt aan het verbeteren van de beveiliging, om de certificering te behalen.

Lees meer

Increase

Voor Increase werk ik momenteel aan het doorontwikkelen en onderhouden van maatwerk webapplicaties, ontwikkeld in Laravel.

Lees meer

Product Configurator voor GardenDreams

GardenDreams is leverancier van aluminium terrasoverkappingen, tuinkamers, carports, schuttingen en glasschuifwandsystemen op maat. De op maat ontwikkelde product configurator ondersteunt het dealer netwerk van GardenDreams. Met prijsberekeningen, product overzichten en het tonen van alle mogelijke product opties en accessoires.

Lees meer

Klus platform voor Leadfactor

Voor LeadFactor heb ik een klus platform ontwikkeld. Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar het aanspreekpunt voor alle technische vragen. Hierdoor kan ik continue door ontwikkelen en inspelen op veranderingen in de markt. Het volledig op maat ontwikkelde platform is multi channel voor consumenten in te richten. Met branche specifieke websites, landingspagina’s, formulier opbouw op maat, afbeeldingen en tekst beheer.

Lees meer

Open Cart webwinkels voor DecoDeur

DecoDeur heeft meerdere webwinkels op basis van Open Cart, met Journal templates voor aanvullende stijl en tekst functies. Voor DecoDeur zorg ik voor het onderhoud en doorontwikkeling van deze webwinkels met deuren, deurbeslag en vloeren.

Lees meer

OpenCart update voor Dawnbreed Records

Op 31 december 2018 stopt de ondersteuning op PHP versie 5.6. Veel webhosting leveranciers maken de overstap naar PHP versie 7, om beveiligingsrisico’s voor te zijn. Om deze reden vroeg Dawnbreed Records mij om hun webwinkel geschikt te maken voor deze overgang. Hiervoor was een migratie nodig van de bestaande OpenCart v.1.5 webwinkel.

Lees meer

Oplevering Open Cart webwinkel Jaramoto

Voor Jaramoto is er succesvol een migratie uitgevoerd vanuit het oude Open Cart v.1.5 naar de laatste versie van Open Cart v.2.3. Daarbij is direct ingespeeld op de veranderende markt, door een complete restyle te maken met een sterke focus op mobiele telefoons en tablets. De nieuwe webwinkel is te bewonderen op Jaramoto.eu.

Lees meer

Full stack PHP developer bij PuurIDee

Voor PuurIDee werk ik als freelance full stack PHP developer, mee aan een breed scala aan web development opdrachten. Websites op basis van het in-house ontwikkelde content management systeem, webwinkels op basis van OpenCart en maatwerk systemen op basis van het framework Kohana.

Lees meer

DPid

Voor DPid heb ik verschillende Wordpress websites ontwikkeld. Daarbij verzorgt DPid het creatieve proces en zorg ik voor de juiste, aansluitende technische uitwerking.

Lees meer

Oktoberfestwinkel

Op basis van Magento heb ik een nieuwe webwinkel ontwikkeld. Naast een nieuwe webwinkel en lay-out heb ik de migratie van de oude webwinkel naar Magento verzorgd en het bestelproces geautomatiseerd.

Lees meer

Bulldog Media

Als freelancer ondersteun ik bij de ontwikkeling van maatwerk voor Open Cart. Het gaat hier onder andere om procesautomatisering en product synchronisatie. Nauwkeurige koppelingen binnen de richtlijnen van Open Cart.

Lees meer