Opdrachtgevers

Voor huidige opdrachtgevers, lever ik al oplossingen in de volledige breedte. Van eenvoudig front-end werk tot full-stack applicatie beheer. Lees meer over mijn opdrachtgevers, en wat ik voor hun beteken.

LeadFactor

Voor LeadFactor heb ik als freelancer het advertentieplatform ontwikkeld. Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar het aanspreekpunt voor alle technische vragen en is dit uitgegroeid tot een partnerschap. Hierdoor kan ik continue door ontwikkelen en inspelen op veranderingen in de markt.

Maatwerk applicatie

Cronly

Cron job monitoring applicatie. Controleert de werking van achtergrondprocessen in software.

Maatwerk applicatie

PuurIDee

Vanuit Stadskanaal levert PuurIDee een full-service diensten pakket: Strategie, vormgeving, techniek en marketing. Voor PuurIDee werk ik momenteel als freelancer aan verschillende maatwerk applicaties en websites.

Websites – E-commerce – Maatwerk applicaties

DPid

Voor DPid heb ik verschillende WordPress websites ontwikkeld. Daarbij verzorgt DPid het creatieve proces en zorg ik voor de juiste, aansluitende technische uitwerking.

Websites – WordPress

Beurstips.nl

Uniek algoritme, ontwikkeld in CakePHP, om de koers op de belangrijkste beurzen om te zetten in een dagelijks advies. Hierdoor kan het rendement op investeringen geoptimaliseerd worden.

Maatwerk applicatie

Increase

Voor Increase heb ik meegewerkt aan de doorontwikkeling van maatwerk software. De software is gericht op het verhogen van lead conversie, door inzicht in het proces van lead tot klant.

Maatwerk applicatie

DecoDeur

DecoDeur heeft meerdere webwinkels op basis van Open Cart. Voor DecoDeur verzorg ik het onderhoud van deze webwinkels.

E-commerce – OpenCart

Dawnbreed Records

Advies en migratietraject van versie 1 naar 2 van OpenCart. Vernieuwde en gemoderniseerde lay-out, geschikt voor tablets en mobiele telefoons.

E-commerce – OpenCart

Jaramoto

Voor Jaramoto is begin 2018 een migratie uitgevoerd vanuit Open Cart v.1 naar de nieuwste versie van Open Cart. Daarnaast is een volledige restyle gemaakt.

E-commerce – OpenCart

Oktoberfestwinkel

Voor Oktoberfestwinkel heb ik een nieuwe webwinkel in Magento geimplementeerd. Maar daar houdt het niet mee op. Het bestelproces in geautomatiseerd en de hele overgang van de oude omgeving naar de nieuwe Magento omgeving is verzorgd.

E-commerce – Magento

Bulldog Media

Als freelancer ondersteun ik bij de ontwikkeling van maatwerk voor Open Cart. Het gaat hier onder andere om automatisering van bedrijfsprocessen. Door nauwkeurig koppelingen te ontwikkelen binnen de bestaande structuur en geldende richtlijnen.

E-commerce – OpenCart

Coolblue

Met 325 specialistische shops en 8 fysieke winkels in Nederland en België is Coolblue een grote speler in de elektronica markt. Voor de ontwikkeling van deze webwinkels heeft Coolblue een eigen ontwikkelteam. Als front-end developer ondersteun ik Coolblue’s team. Volgens vastgestelde standaarden lever ik de ‘keuzehulp’ aan.

E-commerce – Maatwerk