Opdrachtgevers

Een greep uit de opdrachtgevers die u voor zijn gegaan.

LeadFactor

Offerte platform voor consumenten

Voor LeadFactor heb ik een advertentieplatform ontwikkeld. Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar het aanspreekpunt voor alle technische vragen. Hierdoor kan ik continue door ontwikkelen en inspelen op veranderingen in de markt.

GardenDreams

Product Configurator

GardenDreams is leverancier van aluminium terrasoverkappingen, tuinkamers, carports, schuttingen en glasschuifwandsystemen op maat. De op maat ontwikkelde product configurator ondersteunt het dealer netwerk van GardenDreams. Met prijsberekeningen, product overzichten en het tonen van alle mogelijke product opties en accessoires.

DecoDeur

DecoDeur heeft meerdere webwinkels op basis van Open Cart. Voor DecoDeur verzorg ik het onderhoud van deze webwinkels.

Dawnbreed Records

Advies en migratietraject van versie 1 naar 2 van OpenCart. Vernieuwde en gemoderniseerde lay-out, geschikt voor tablets en mobiele telefoons.

Jaramoto

Voor Jaramoto is begin 2018 een migratie uitgevoerd vanuit Open Cart v.1 naar de nieuwste versie van Open Cart. Daarnaast is een volledige restyle gemaakt.

PuurIDee

Vanuit Stadskanaal levert PuurIDee een full-service diensten pakket: Strategie, vormgeving, techniek en marketing. Voor PuurIDee wek ik aan verschillende maatwerk applicaties en websites.

DPid

Voor DPid heb ik verschillende Wordpress websites ontwikkeld. Daarbij verzorgt DPid het creatieve proces en zorg ik voor de juiste, aansluitende technische uitwerking.

Oktoberfestwinkel

Op basis van Magento heb ik een nieuwe webwinkel ontwikkeld. Naast een nieuwe webwinkel en lay-out heb ik de migratie van de oude webwinkel naar Magento verzorgd en het bestelproces geautomatiseerd.

Bulldog Media

Als freelancer ondersteun ik bij de ontwikkeling van maatwerk voor Open Cart. Het gaat hier onder andere om procesautomatisering en product synchronisatie. Nauwkeurige koppelingen binnen de richtlijnen van Open Cart.

Increase

Voor Increase heb ik meegewerkt aan de doorontwikkeling van maatwerk lead dashboards. Deze dashboards tonen in de status ondersteunen in de verkoop van financiele producten.