Lab

Altijd op onderzoek naar de laatste technieken om voor u toe te passen. Hieronder vind u recent werk en toepassingen.

Cron job monitoring tool – Cronly

Cron jobs zijn processen, die op de achtergrond uitgevoerd worden volgens vaste tijdschema’s. Omdat deze processen zich op de achtergrond bevinden, is het moeilijk om na te gaan of ze actief zijn en nog werken. Om dit probleem te tackelen heb ik Cronly ontwikkeld. Hiermee houd ik deze achtergrondprocessen continue in de gaten. Vanaf vandaag is deze tool gratis beschikbaar voor iedereen.

Meer informatie

OpenCart upgrade Dawnbreed Records

Op 31 december 2018 stopt de ondersteuning op PHP versie 5.6. Veel webhosting leveranciers maken nu al de overstap naar PHP versie 7, om beveiligingsrisico’s voor te zijn. Om deze reden vroeg Dawnbreed Records mij om hun webwinkel geschikt te maken voor deze overgang. Hiervoor was een migratie nodig van de oude OpenCart 1.5 webwinkel.

Naast de migratie is de webwinkel voorzien van een nieuw ontwerp en geschikt gemaakt voor tablets en mobiele telefoons.

Oplevering Open Cart webwinkel Jaramoto

Voor Jaramoto is er succesvol een migratie uitgevoerd vanuit het oude Open Cart v.1.5 naar de laatste versie van Open Cart. Daarbij is direct ingespeeld op de veranderende markt, door een complete restyle te maken met een sterke focus op mobiele telefoons en tablets. De nieuwe webwinkel is te bewonderen op Jaramoto.eu.