Rocketeer

Rocketeer is een flexibel en krachtige platform voor websites en webwinkels. Beheer uw gehele online presentatie. Met Google SEO optimalisatie, hoge Google Page Speed scores en Google Shopping integratie om uw bedrijf online te ondersteunen.

Websites

Met onze flexibele content beheer functies kunnen we alle soorten websites, snel en op maat voor u ontwikkelen. Landingspagina's, blogs, nieuwsberichten en contactpagina's zijn geen enkel probleem.

Webwinkels

Rocketeer geeft u focus op de online verkoop en marketing van producten en bevat sterke en toegankelijke functies. In een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk beheerpaneel. Wij werken continue door aan de ontwikkeling van Rocketeer en voorzien daarbij ook onze bestaande klanten van nieuwe functies en mogelijkheden.

Design

Op basis van onze standaard ontwerpen, kunt u snel en eenvoudig uw webwinkel zelf inrichten. Geheel in de stijl die past bij uw bedrijf. Toch liever een volledig uniek ontwerp? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Mobile first

Het verkeer via een mobiele telefoon neemt steeds verder toe. In veel gevallen wordt uw webwinkel vanaf een mobiele telefoon of tablet vaker bekeken dan vanaf de voorheen gangbare grotere computer schermen. Daarom is het belangrijk dat uw webwinkel snel laad, gebruiksvriendelijk is en goed weergegeven word op alle schermgroottes. Door 'mobile first' te ontwikkelen, zorgen wij dat deze bezoekers optimaal bediend worden.

Google Page Speed optimalisatie

Omdat Rocketeer in-house ontwikkeld is kennen wij het systeem door en door. De snelheid van uw website en webwinkel is een belangrijke factor. Voor uw klanten, die tegenwoordig snelle laadtijden verwachten, maar ook voor de vindbaarheid bij zoekmachines. Onze software en webhosting omgeving houdt rekening met de belangrijkste factoren hierbij en behaalt de hoogste scores.

Google Shopping integratie

Onze kant en klare Google Shopping integratie staat al voor u klaar. Bepaal zelf welke producten meegenomen worden en koppel eenvoudig onze feeds aan Google Shopping.

Wij werken continue aan jouw succes

Wij werken hard door om Rocketeer steeds verder te optimaliseren, verbeteren en uit te breiden. Alle uitbreidingen worden ook voor u doorgevoerd, waardoor u er zelf mee aan de slag kunt. Deze uitbreidingen komen voort uit nieuwe technieken in de markt en vanuit wensen en ideeën vanuit onze klanten.

Vraag een demonstratie aan

Neem eenvoudig en vrijblijvend contact met ons op, dan ontvangt u van ons een demonstratie account. Hiermee kunt u alle functies zelf uitproberen.