Websites. Webwinkels. Maatwerk webapplicaties. Hybride apps.

Door mijn brede kennis en ervaring, kan ik op verschillende terreinen u ondersteunen. Van technisch ontwerp, uitwerking, tot onderhoud en beheer.

Alle diensten op een rij

Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste diensten die ik aanbied. Staan uw wensen er niet tussen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wordpress websites

Op basis van WordPress ontwikkel ik snel, flexibel en eenvoudig te beheren websites. Zoekmachine vriendelijk content beheer en alle basis elementen direct beschikbaar voor gebruik.

OpenCart webwinkels

OpenCart is een complete webwinkel oplossing. Ik zet al ruim 10 jaar OpenCart in om kwalitatief hoogstaande en betrouwbare webwinkels op te leveren. Maatwerk is altijd mogelijk. Onderhoud en server beheer? Geen enkel probleem!

Maatwerk webapplicaties

Op maat ontworpen en ontwikkelde maatwerk webapplicaties. Vanuit bestaande frameworks, zoals CakePHP, Symfony en Laravel, of volledig nieuw opgebouwd. Ook reeds ontwikkelde software kan professioneel in onderhoud worden genomen.

Mobiele apps

Mobiele apps liggen dichtbij de mogelijkheden van een mobiele telefoon of tablet en bieden daardoor een ongeëvenaarde gebruikerservaring. Ik ontwikkel apps Hybride, waardoor de code direct geschikt is voor verschillende platformen, zoals iOS, Android en Windows Mobile.