Websites. Webwinkels. Maatwerk webapplicaties. Webhosting.

Door mijn brede kennis en ervaring, kan ik op verschillende terreinen u ondersteunen. Van technisch ontwerp, uitwerking, tot onderhoud en beheer.

Alle diensten op een rij

Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste diensten die ik aanbied. Staan uw wensen er niet tussen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wordpress websites

Op basis van WordPress ontwikkel ik snel, flexibel en eenvoudig te beheren websites. Zoekmachine vriendelijk content beheer en alle basis elementen direct beschikbaar voor gebruik.

OpenCart webwinkels

OpenCart is een complete webwinkel oplossing. Ik zet al ruim 10 jaar OpenCart in om kwalitatief hoogstaande en betrouwbare webwinkels op te leveren. Maatwerk is altijd mogelijk. Onderhoud en server beheer? Geen enkel probleem!

Maatwerk webapplicaties

Op maat ontworpen en ontwikkelde maatwerk webapplicaties. Vanuit bestaande frameworks, zoals CakePHP, Symfony en Laravel, of volledig nieuw opgebouwd. Ook reeds ontwikkelde software kan professioneel in onderhoud worden genomen.

Linux webhosting en server onderhoud

Met een moderne up to date server omgeving kunt u bij mij terecht voor domeinnamen en geoptimaliseerde webhosting inclusief e-mail accounts. Uw gegevens zijn veilig met 6 back-ups per 24 uur.