Sterk in maatwerk oplossingen

Ons in-house ontwikkelde software pakket Rocketeer geeft uw bedrijf de mogelijkheid om eenvoudig uw website en webwinkel te beheren. Daarnaast hebben wij voor webapplicaties een krachtig framework ontwikkeld, deze blauwdruk zorgt voor vlotte en uniforme ontwikkeling van uw webapplicatie zonder verlies van kwaliteit en flexibiliteit.

Websites

Ik ontwikkel websites op maat van eenvoudig tot complex. Websites die werken voor uw bedrijf. Met een eigentijds ontwerp, moderne technieken en geschikt voor alle moderne browsers, inclusief hosting en onderhoud.

Lees meer

Webwinkels

Op basis van Open Cart en Magento ontwikkel ik e-commerce oplossingen. Afhankelijk van uw budget en wensen kan ik u helpen een keus te maken dus beide populaire open source software pakketten en op maat een plan opstellen.

Lees meer

Webapplicaties

Op maat ontworpen en ontwikkelde webapplicaties. Volledig nieuw voor u opgebouwd volgens de laatste programmeer standaarden. Ook reeds ontwikkelde software kan professioneel in onderhoud worden genomen.

Lees meer

Webhosting

Met een moderne, snelle en up to date server omgeving ondersteun ik u bij het beheer van domeinnamen, geoptimaliseerde webhosting en e-mail accounts. Met standaard 6 back-ups per 24 uur en gratis SSL certificaten.

Lees meer